Thursday, 28 April 2016

#PregySecond: SkinCare Masa Preganancy

Assalamualaikum ... 


Masa sebelum pregy , kite memang pakai skincare Eyqa tu , lepas tuh muka teruk gile naik jerawat sampai buatkan diri tak kompiden , maklum lah kite kerja jumpa dengan orang , hantar cek , pergi bank . And last kite stop pakai Eyqa Skincare .

Cari Punya cari kite pon kembali lah ke skincare asal iaitu " Safi " , so kite serasi dengan SAFI ni , liang pori pon dah tertutup , memang jatuh hati dan jatuh cinta ... Kite pilih Safi hijau ni ... 


So memang selamat pakai SAFI , cuma tang jerawat dekat dahi tu memang pembawakkan agaknye ... Bersepah-sepah die naik kat dahi , tawakal jek lahh yee hilang atau tidak nanti ...


tiliklah tu muka i , dahi ekmain lagi die punye naik ... So sekarang kite setia dengan SAFI , harap-harap lepas ni pon pakai safi je lah , jimat duit hemak !!!

Salam Sayang

1 comment :

  1. safi ni kan, one of produk yg yuni CANT live without! time preg dlu, kaki yuni pecah pecah. lepas tu letak pelembab, smua ok balik :) nnt nk buat review jugak dekat blog. :)

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter