Sunday, 17 April 2016

#BabyFI: Firhad vs Pooh

Assalamualaikum .... 


Mungkin awal-awal dulu Ummi die minat sangat dengan Pooh maka dengan itu anak die pon terikut , dan dalam banyak-banyak patung Pooh Ummi die yang Ayah die hadiah ke Ummi jugak yang tu die nak and sayang sangat-sangat .

Patung tu lah die akan cari bile waktu tidur dan bangun tidur ... 
Memang anak Ummi betul ! Kah !
Bile jalan mana-mana and nampak Pooh mesti diekate "Pooh" dulu die panggil "Booh" hihi ..


Time to sleep , Pooh kena ade sentiasa nanti die bangun tersedar die akan cari Pooh die , kalau ayah tertindih abeslah die meraung mencarik .. Tilam pon Pooh .


Bantal Pooh tu Ummi punye tapi jadi harta die jugak ..


Budak botal dengan Pooh ... 



Cadar ni dapat hadiah dari kawan , masa sampai die suruh Ummi tukar cadar tapi Ummi taknak lagi sekali tu die demam and muntah-muntah atas cadar pon muntah kemain banyak so kena tukar and kami amek cadar ni suke kemain dapat tukar cadar Pooh ni ... Pooh kesayangan Opcoz lah yang die peluk tu ... Dah bacin dah Pooh tuu ... 


Bangun tidur mesti peluk Pooh dan keluar dari bilik dengan Pooh sekali ... 


Beg ni die pilih sendiri , sebab Pooh ... :)



Lahir tengok dunia jek , ummi saya dah kenalkan dengan Pooh maka memang saya minat Pooh lah jawabnye ... 


Anak Pooh


Same tak Pipi saya dengan pipi Pooh tu ??? 

Itulah bile kite ajar die dengan Pooh , semuanye Pooh . Adik Baby pulak kite memang minat Moo Moo tapi kite tak beli sangat sebab barang-barang abang banyak . So kite tengoklah result Adik Baby pulak macam mana nanti . Moo Moo ke benda lain ? Hihihi ...


Salam sayang,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter