Monday, 11 April 2016

#Handbeg : Beli Handbeg Lagi ?

Assalamualaikum ... 

Pipie ni kalau nak tahu memang hantu Handbeg , tak kirelah mahal ke murah ke memang akan beli buat koleksi , lepastuh beg-beg tu berhabuk macam tu aje . Hahaha .

Handbeg paling mahal penah dapat dari hasben iaitu Sofina 3 by Vivy Yusof , tapi beg tu terlalu besar untuk kite , so dengan rela hati kite meminta izin untuk menjual #Sofina3 itu . Hasben pon macam "a'ah la yunk, besar sangat jual jek lah"




*Sekali je pakai*

Lepas tu kite jual dengan kawan kite harga RM180 3 kali bayar . sebab kite pon bukan nak duit urgent sangat . Pastuh cakap dengan hasben tulahh nak suprise kekonon . kan dahhh .. ahhaha ... Lepas tu tak lama jejalan kat jusco tengah cari hadiah untuk kawan kawen . lepas tuh hasben pergi kat bahagian beg (mungkin nak ganti handbeg untuk wife die) pastuh die tanya kite cantik tak ?? So kite ape lagi terus kate cantik . Memang mate tumpu pink ajek . hahaha .


*Coloris*

One set ni harga RM179. Okey lah kan , harga sofina tu RM189 . tak banyak beza ... beg die cinonet jek tapi tapi memang tak sesuai untuk ibu yang ade anak kecik sebab kena bawak banyak beg lagi tak leh nak sumbat-sumbat barang anak dalam beg ni .. Kite mintak yang besar tapi die kate ade ni je so okey lah .. Tapi selang beberapa hari pergi Jusco balik tengok ade jek saiz besar . menipu jek !!

So sekarang ni ade dua beg yang setia dengan kite . Satu jenama Vincci beli time offer nak raya pose , beg tu jadi beg kerja . Satu lagi beg Coloris ni untuk jalan-jalan , tapi kalau tak sempat nak tukar bawak beg ke opis tu berjalan ^u^


Salam Sayang ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter