Thursday, 14 April 2016

#BabyFI: Kidzoona Aeon Kulai

Assalamualaikum ... 

Sebenarnye cerita dah lama , dah basi dah pon . Tapi nak story asyiklah terbantut . Dari tak emngandung , sampai dah perut besar . Hahaha . Sebenarnye kes ni balik rumah kami untuk bersihkan rumah lepas tu rasa boring and ajak hasben pergi Aeon Kulai . And terpandang Kidzoona ni , so kami pon masuk , masa ni hari Isnin harga murah sikit .. Dan tak ramai orang pon ... 

********* Kali Pertama ********










*Ehh tetibe gambar Ummi Ayah pulak*


*Cinta Hati*

********* Kali Kedua ********

Dan bile balik Kulai je mesti hasben ajak bawak anak ke sini untuk Happykan anak ... Masuk sini kena pakai stokin , masa kali pertama tak tahu tu Firhad Irsyad pakai kasut . Masa ni kite baru-baru mengandung .







********* Kali Ketiga ********

Tak ade gambar , sebab selalunye hasben yang akan amek gambar kami berdua , tapi kali ketiga ni hasben hantar kite and anak ke sini and die jumpa kawan die ade hal bisness . Tempat die okey lah sesuai untuk budak-budak baya Firhad . Bayaran die ikut hari jugak , kali kedua dan ketiga kite pergi hari Ahad so memang ramai sangat-sangat orang . Sekali masuk RM12 sampai lah petang atau malam . Dan kat sini senang nak kawal anak-anak . Tak lah die merayap jauh-jauh dan die pon happy main dekat sini ... 

Salam Sayang,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter