Sunday, 14 September 2014

Selamat Melahirkan BabyFI

Assalamualaikum ....

Alhamdulillah tak ade ungkapan yang lain melainkan bersyukur ke atas Ilahi kerana selamat melahirkan permata hati yang kami nanti2kan .. In shaa Allah next entry kite cerite pengalaman bersalinkan BabyFI ,

Tarikh Lahir: 10.08.2014
Tempat Lahir: Hos. Sultanah Aminah, JB
Berat Lahir: 3kg
Jam keluar perut: 11.02Malam

Monday, 1 September 2014

Sanding 20.Okt.2013

Asalamualauikum ...

Tanggal 20.Oktober.2013,
Kenapa Pilih Oktober??
Oktober lah merubahkan segala-galanya.
Saat itu tanggungjawabku sudah bertukar.
Menjadi Seorang "ISTERI"
Alhamdulillah, Restu Abah & Ma ..
Meh tengok gambar sanding kita ... 




Saat baru lepas make up untuk bersanding









Kawan sekolah Lelaki yang sempat amek gambar beliau, yang lain malu-malu cat.


Buah hati saya, harta dunia akhirat saya .
Ma Sahripah MAt , Abah Aziz Deraman


Rombongan Pihak lelaki dah maii dah ,
tak tahu pengantin perempuan dah kematu bontot .


Silfa and buah hati
(kawan FB)


kawan-kawan Finance


Bidah Generation


kawa-kawan Hasben


My sepupu


My Family
(Aziz's)


 Ma Abah


Family Hasben , kecuali Along hasben sebab Along baru bersalin baby no 3
(osman's)


Mak Abah



Saat ini die tanya macamana kami berjumpa . Haha .






okey sekian , itu sahaja yang dapat share , mase ni kite ade Bridesmaid ,
tapi memandangkan semua dah berhijab so gambar mereka xleh lah nak shared


Salam Sayang,
Pipie Azaty 
Winnie The Pooh Glitter