Tuesday, 17 June 2014

#Pregy : Scan 4D BabyFI

Assalamualaikum u'olls ....


Memandangkan perut makin boyot , kite nak share lah tempat mane kite scan 4D Baby Kecik kite ni . kite Scan dekat kempas , kite tahu Klinik ni sebab kite suke follow Blog Sis Intan ni , dari dulu memang suke follow kisah die , dari zaman die anak dara , kahwin n then dapat BabyAE dah ... Sis Intan pon g scan 4D dekat sini , so kite pon rase macam nak try lah . ni kisah Sis Intan g Scan 4D .

Klinik ni dekat Taman Kempas Utama , Klinik ni serba Pink okey , senang la nak cari klinik ni , kite bagi Alamat die okey . 


25G, Jalan Kempas Utama1/2,
Taman Kempas Utama,
Johor Bahru
07-5545231 

Mase kite scan ni kandungan kite dah masuk 29Weeks , So baby da bambam la kan . Doc Anis kate seelok-eloknye nak scan 20Weeks-32Weeks . kite g hari biase so kite xde buat opoiment , tapi sebelum g kite telpon dulu takut-takut tutup kan . lepas die angkat kol dalam 2.30petang kite gerak g Kempas . sampai sane ade 3 orang nak scan Baby jugak kite orang yang terakhir .

 *Pic kite amek dekat FB Klinik Dr Anis*

sebenarnye ni kali ketiga kite g Klinik ni , first mase awal-awal kandungan mase tu 9Weeks , n kali kedua mase 17Weeks baby kurang gerak so kite g scan n time tu jugak kite tahu jantina baby kite . n kali ketiga mase buat 4D ni . Kite selese dekat sini sebab Doc Perempuan n sangat lemah lembut . Suasana klinik pon okey n sangat selese .

So time turn kite kite di beri mase selama 25minit , sebab memandangkan kite orang terakhir so macam lame sikit la , Alhamdulillah xde ape yang kurang , n sangat seronok tengok Baby Kecik bagi kejesame dengan Ummi n Ayah . senang Ummi n Ayah tengok wajah die . Alhamdulillah .... Doc anis pon cakap Baby bagi kejesame dengan baik .


Ini lah tangan anak Ummi n Ayah , macam gemuk jek kan tengok , sangat terharu bile nampak die sujud , sangap n senyum .. Pandai die senyum dekat Ummi n Ayah kan .. Die tahu Ummi n Ayah tengok die , Time tu macam-macam perasaan ade , nak teran time tu jugak bagi die keluar . Hahaha ...


Okey , ni lah die ...... muke dari tepi je la k ... Alhamdulillah anak Ummi n Ayah da mecapai berat 1.2kg... So harga yang kite dapat kat sini Rm120.00 dapat 2 Video , 1Cd ade 40+ Gambar n satu gambar yang da print . Gambar yang da print tu kite letak dalam Frame n letak dekat atas almari Baby Kecik . hihihihi . 

*Gaya tidur sebijik Ayah sangat !!! Ummi jeles okey !!!

XOXO,
Pipie Azaty



No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter