Sunday, 1 June 2014

#Baby Stuff: jatuh cinta dengan Tommee Tippee

Assalamualaikum .... 

Now dah masuk 3rd trimester (29weeks ) .. keaktifan Baby sangalah aktif . Baby suke kat dalam ni , penah Hasben pegang perut die tendang terkejut Ayahnye . hihihi .. makin nakal kat dalam n still dengar cakap Ayah dari Ummi . xpelahhh anak Ayah kan , biar die dengar cakap Ayah , Ummi die ni lembut sangat . hihihi

kite tengah survey-survey bottle Baby kite , n kite dah jatuh cinte dengan Tommee Tippee .. Ya Allah berkenan yang teramat sangat , mungkin sebab bottle die langsing kan . hihihihi . tapi harge mak aiii ... mati la makkk ....



* sumber : Google *
cantik kan ..... hihihi ... bagitahu hasben die kate amek lah , tapi kite macam .... umm nanti lah tunggu jumpe yang betul2 offer .. hihi .. ingat nak beli set Warmer die sekali . kalu sterilizer maybe kite x beli sebab kite nak try pakai air panas jek .. hihihi .. :) *Ummi Berjimat*
akan ku gigih untuk mendapat bottle untuk Baby ni ... dapat satu pon ookey .. hihihi .. janji dapat puaskan hati ni hah !!!
XOXO,
Pipie Azaty 

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter