Wednesday, 25 June 2014

#Pregy : 33 Weeks

Assalamualaikum u'olls ....

Alhamdulillah di beri kesempatan untuk bernafas di muka bumi Allah ni .. Alhamdulillah kesihatan ummi n baby sihat Alhamdulillah , Check up untuk 33weeks berat naik 1kg jek . berat baby lak dah cecah 2kg lebih . Alhamdulillah anak ummi sehat dalam tummy ummi ye sayang ...

49 Days To go ... huhuhu .. lebih kurang dalam 7weeks lagi lah ye ... cuakkk sangat .. tapi x sabar pon ade . Alhamsulillah , xde yang menyakitkan selama mengandungkan Baby Kecik ni .. cume malam-malam bangun g kencing n baby mengeras dalam perut . Bile Ayah pujuk pandai die lembutkan balik badan die .

 Inilah gambar perut Ummi mase mengandungkan Baby Kecik .. makin lame perut Ummi makin besar , makin bulat anak ummi dalam perut ni .. Alhamdulillah .... 

" Perasaan tengah bawak 1 nyawa dalam rahim adalah 1 perasaan
yang tidak boleh di ungkap dengan kata-kata
perasaan sayang yang datang dengan tiba-tiba meskipon belum penah jumpa . 
Jadi janganlah pertikaikan keexcitedan seorang
wanita yang bakal menjadi seorang Ummi "


Muka kite time pregy , memang bolat abes okey ... ade yang kate muke kite berseri-seri sangat time pregy , harap-harap anak dalam kandungan ni pon Hansem & Cantik .. Hihihihi ... Time mengandung ni la baru berat kite cecah 40kg keatas .. sekarang berat kite da naik 49Kg ... seronok bile tengok badan mengembang dengan jayanya . hahah . :) . okey tu jek yang kite nak cerite ... hohohoho .

XOXO,
Pipie Azaty




2 comments :

  1. Assalamualaikum pp, kita rindu nak mengandung... bawa Adam Husni ke hulu ke hilir. hihii semoga dipermudahkan urusan nak bersalin nanti ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikummursalam sheila .. hahaha , bile kat dalam x sabar suruh keluar bile da keluar suh mauk dalam balik .... kite pon nnti agknye baby da keluar kompom rindu die gerak2 kat dalam ...

      Delete

Winnie The Pooh Glitter