Monday, 2 June 2014

#Baby Stuff: keperluan Baby yang belum ade

Assalamualaikum ...

Now kite dah masuk 30weeks .. Alhamdulillah ... makin besar kandungan kite , baby pon makin aktif , makin sihat die kat dalam . 8.6.2014 ni check up untuk 8 bulan . And then, 17.06.2014 plak genap 8 bulan .. makin tak sabar nak Baby keluar , tapi perasaan takut cuak tetap ade . hihi .

setakat ni ade lah dalam 15% lagi barang Baby yang tak cukup lagi . kite pon pening da, mane yang oke mane yang x okey . jum tengok ape yang belum ade lagi untuk BabyFI ni ..

sapu tangan


toileires set

cotton ball

grooming kit

puting kosong n puting botol susu (spare)



warmer & sterilizer

nipple cream

nursing bra
nursing cover
tarmos

set bantal

bantal karipap

beg baby

nipple shields

tisu kotak
tempat letak bedak
bottle EBM





No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter