Monday, 23 June 2014

#Blog : kawan bersalin.

Assalamualaikum u'olls ....

Memandangkan lebih kurang lagi #7Weeks nak bersalin , Duk lah google cara bersalin , cerita pengalaman bersalin masing-masing aishhh macam-macam lah .... macam-macam perasaan bercampur aduk dalam ni ... seronok memang seronok , tapi bile dengar yang cerite sakit ni terus macam OMG ... Mampu ke aku nak menanggung sakit tu ??? Ya Allah Allah Maha Mengetahui , kalau ko tak mampu pon Die ade care yang akan buat kau mampu ...

In Shaa Allah , Allah permudahkan urusan aku untuk melahirkan Khalifah Allah ni ... untuk menambahkan lagi umat Nabi Muhammad S.A.W .. In Shaa Allah ... Kite pon ade kenal 1 blogger ni dekat Group yang kite join tu , alhamdulillah die dah pon selamat melahirkan permata hari die . Alhamdulillah ...ni blog die , sheila shahfiekry , bace pengalaman die bersalin memang erkk , okey senang kot , hihihi ... kekadang atas orang jugak kan .. ade yang senang senang die dapat m ade yang susah susah la die dapat .

#MuhammadAdamHusni

Taniah sheila .... doakan turn kite lak ye sheila ... semoga jadi umi yang baik buat Adam Husni .. x sabar nak tengok pic baby Sheila .. hihihihi . 

Dan kawan lagi sorang pon selamat melahirkan babynye cume die x nak lagi publish cerite bersalin die sebab bagi die bersalin die susah sangat .. wooo takutnyeee ... ni lak pic baby beliau ..

#SyedTuahAidan

taniah u'olls da selamat melahirkan permata hati masing-masing ... doa-doakan turn kite ye kawan-kawan .... semoga menjadi ibu2 yang baik buat anak-anak u'olls ... semoga anak-anak menjadi anak yang soleh ... dua-dua lelaki ... dua-dua nama unik .. hihihihi ...

XOXO,
Pipie Azaty

2 comments :

  1. Assalamualaikum pp, in shaa Allah. sy doakan yg terbaik utk awak dan baby, jgn takut. just face it. bila anak da lahir, hilang terus rasa sakit bersalin tu ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikummursalam sheila ... mekaseh sheila .. nebes sangat2 ni ... tapi mmg terpikir nak jumpe baby jek ni ... :)

      Delete

Winnie The Pooh Glitter