Tuesday, 28 March 2017

Blog Bersawang ^_^

Assalamualaikum ... 

Ya Allah , lamenya tak berblog .. dalam kepala otak ni memang banyak sangat nak shared something tapi tulah masa tak mengizinkan untuk coret-coret ...

Firhad Irsyad --> Alhamdulillah makin besar makin banyak akal die makin banyak mulut die , mulut pon macam bertih jangung ade jek yang die nak tanya & jawab . Feveret die sekarang adelah menyanyi dan menyanyi .. 2tahun 7 bulan .. 

Farhaan Irfaan --> Dah start memanjat dah , tapi belum merangkak lagi .. Dah tumbuh gigi sebatang atas , dua batang kat bawah on the way nak tumbuh ..  dah nak masuk 9 bulan dah ...


Gambar terbaru semua tak transfer ke PC lagi . so gambar lame jek kite tepek ... nanti kite story-story lagi yee . banyak benda nak story nii .. 

* Hadiah baru
* Travel ke Melaka (plan last minit)
* Annual Dinner Puteri Hotel
* Perkembangan anak-anak
* Diari Makanan Farhaan
* Sambut besday Fil & Ma 
* Kena kencing Kotor (UTI)
* Demam berpanjangan
* Skin Care pilihan hati (WishList 2017)


Yang Ikhlas,
Winnie The Pooh Glitter