Saturday, 7 June 2014

#BabyFI : BabyFI Boy o Girl ?

Assalamualaikum semua ...



Amboii tajuk bukan main gempak lagi ye .. Hihihi ... sebenarnye kite da tahu mase kandungan 17weeks lagi , kebetulan mase tuh baby kurang gerak , so kite pon scan la kat klinik biase kite g scan . mase scan tu bukan main aktif lagi die kat dalam ni ha ... cume tak rase kick dari die , mungkin x nak gangu ummi die yang banyak keje ni ... n then die tunjuk "tuutttt" die , amboi anak x malu betul tunjuk kat Doc ye .. so kami x berharap sangat 100% selagi die x keluar , kekadang ade yang betul ade yang salah . total kene charge RM25.00 sahaja sebab scan jek .

Dalam perjalanan nak balik tu , Hasben terus pilih name anak die .. hihi .. F for _____ (Ayah yang pilih) I for ______ (Ummi yang pilih) , senang due2 name dah ready , means kalu Boy die da ade name kalau Girl pon da siap namenye .. hihih .... Ape pon jantinanye kite terime seadanya .. Janji anak dalam kandungan ni sihat , cukup sifat , baik dan x nyusahkan orang lain nak menjaga die .. Aamiin .... Doakan kite n BabyFI sihat-2 k ...


XOXO,
Pipie Azaty

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter