Tuesday, 1 July 2014

Salam Ramadhan

Assalamualaikum u'olls ....






Salam Ramdhan Al-Mubarak ... belum terlambat lagi untuk kite ucapkan salam ramdhan kan ?? Alhamdulillah dah 4hari kite sebagai umat islam menyambut bulan yang mulia ini .... 

Alhamdulillah , selamat kite puase 3 hari . Baby memang mengeraskan badan die , mungkin die geram dengan kite sebab x makan makan lagi . hihi . tapi kite cube memujuk Baby Kecik ni bagitahu die yang kite puase . Puase tahun ni memang mencabar mungkin sebab kite dah berbadan due , dan kite jugak da sarat sangat so mencabar sangat-sangat . 

Puase ni kite asyik la tidur jek , haus yang teramat sangat , makanan kite tak pandang sangat . tengok air masak pon macam ape . haha . Tahun ni lain sikit sebab kite sambut Ramadhan sebagai isteri dan bakal Ummi . tapi orang lain sebok masak untuk suami , kite lak x dapat nak masak untuk suami . Alhamdulillah suami memahami . die lah yang masak kemas rumah . Ya Allah bersyukur sangat dapat suami yang macam tu . semua barang rumah die yang buat , kite lak die suruh rehat , baring n tidur . Ya Allah , syukur sangat Allah kurniakan seorang hasben macam tu ...

okey la , tu yang kite nak story2 n nak ucapkan selamat berpuase . yang boleh puase penuh teruskan puase ye , yang x boleh tu mungkin ade sebab-sebab tertentu . ^_^ (jangan lupe ganti) ... Buat yang mengandung tu , makan lah kurma banyak-banyak n air masak banyak-banyak ye n pujuk baby . tapi kalau tak larat anda boleh bukak puase ... 

XOXO,
Pipie Azaty

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter