Monday, 28 July 2014

Selamat hari Raya 2014

Assalamualaikum ...

Macamana raya u'olls ??? mesti bestkan ? memandangkan kite tengah sarat mengandung , kite tak dapat nak sambut sangat raye tahun ni . baju raye hasben pon pakai tahun lepas punye sekali dengan baju nikah sekali dengan baju sambut menantu . series tahun ni kami sambut raye dengan keadaan sederhana yang teramat sangat ., mungkin di sebabkan kite tengah sarat so kite tak rase nak raye .

tahun ni kite raye rumah mak mertue kite , plan yang sebenarnye raye dekat kampung kite dekat Kelantan , tapi memandangkan kite tengah tunggu hari and tak nak amek risiko so beralah raye di rumah keluarga mertua . tapi In shaa Allah raye Haji kite balik Kelantan , raye dekat sane bawak due orang orang baru ^_^ .




panjang betul mukadimah . hahaha ... so sebelum terlambat kite nak ucapkan selamat hari raye maaf zahir dan batin .. ^_^ , kite pinjam anak orang sebab baby tak nak keluar lagi . hihihi . baby tak nak duit raye kan baby kan ???? Doakan kite ye selamat bersalin dan di pemudahkan urusan bersalin kite .

# to my stalker , kite dah maafkan awak , dari hujung rambut sampai hujung kaki , kite dah halalkan ape yang awak buat kat kite makan minum awak semue kite halalkan , andai saat kite keluarkan baby Allah tarik nyawa kite nak awak tahu yang kite dah maafkan awak . #

XOXO,
Pipie Azaty


No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter