Thursday, 31 July 2014

#Baby Stuff : Cloth Diapers

Assalamualaikum u'olls ... 


Cloth Diapers ??? memula kite tak plan pon nak gunakan untuk si kecik ni , tapi memandangkan harge die tengah murah and then kawan-kawan seperjuangan plak kate kain die bagus okey lah kite try beli n try gunakan untuk si kecik ni .

kite beli dekat SuperMak shop , harge die boleh tahan and mampu milik . hihihi , so kite amek la pakej promosi yang die buat bei 9pcs RM90 + free 1pcs siap pelapik die 2pcs ... so die plak dapat customer yang jenis x cerewet , and kite suruh die jek pilih untuk corak baby boy . 

service die pon memuaskan , cume die tak bagitahu kite bile die pos tetibe parcel sampai kat Opis kite , tengok parcel besar gedabak , dalam hati dok la pikir ape aku beli ni , last2 bukak tengok CD rupenye .. Alhamdulillah kite berkenan sangat and kite puas hati sangat-sangat .


and kite pon beli nappy liners untuk lapik sikit . kebetulan tengah ade offer 2kotak RM12.90 so kite grab lah kan ... buat percubaan . lupe lak nak cakap , CD ni macam-macam saiz kite dapat .. and Cd yang kite beli ni boleh adjust sebab ade butang-butang yang boleh lekat-lekat tu . sorry kite lupe nak snap pic satu-satu .

So sekarang kite belajar care pengunaannye , sape kate CD tak payah belajar nak guna , kene belajar okey , lagi-lagi sekarang internet di hujung jari sahaja . hikhikhik .. kena belajar cara basuh , cara pakai , macam-macam lah kan ... So tak sabar nak pakaikan untuk Baby Kecik ni . lagipon ramai kate CD sangat jimat . so pampers boleh la guna untuk keluar berjalan , CD pakai dekat rumah sahaja ....

XOXO,
Pipie Azaty.

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter