Friday, 22 April 2016

Zaidan Iman

Assalamualaikum .... 

Zaidan Imaan ?? Siapa pulak tuuu .. Nama bakal Adik Baby??? Okey jom kite cerita .. 


Kenal tak mamat ni ??? 

*Shukri Yahaya* 

Siapa yang follow kite memang tahu kite minat sangat-sangat dengan Shukri Yahaya ni , maklumlah test kite memang lelaki hitam manis bak suami kite kate black sweet . Hihihi .. 

Zaidan Iman ni nama die belakon dalam cerita " SUAMI TANPA CINTA " dekat astro ria pukul 10 malam tuuu ... 


Kite kan tengah carik-carik nama lagi , walaupon rasa macam dah kompom dengan nama hari tu , tetibe tengok cite ni berkenan pulak nama die dalam cerita ni .. Haha .. So jadilah BabyZI lah kan !!! Hasben pon pening , kihkihkih . Tapiii kannn naseb lakibini memang suka Shukri Yahaya so die macam tak kisah sangat kite amek nama ni .. 

Nama Firhad dulu amek masa Shukri Yahaya berlakon dalam cerita " MENJINAK OMBAK ", start cerita tu lah kite minat sangat-sangat dengan Shukri Yahaya ni .. hihihihi .. 



So hasben proceed tak sebenarnye nama Zaidan Iman ni ???? Kite tunggu adik baby lahir yeee .. ngeh ngeh ngeh !!!

Tapi , masa die kahwin dulu , kite tak lah kecewe kaw-kaw macam orang lain tu haaa ... siap doa baik-baik . selalu stalk IG die lakibini , sweet sangat-sangat .


ZAIDAN - tambahan / kelebihan
IMAN - Beriman / Iman

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter