Saturday, 16 April 2016

#PregySecond: Perangai pelik masa mengandung

Assalamualaikum ... 

Semua orang masa mengandung ade kot perangai pelik kan , macam kite ni lah .. Masa Firhad dulu suke bebenar gigit Hasben , Kalau tak dapat gigit mesti merajuk dan menangis . hahaha . Hasben pulak suke jilat lengan kite .. euwww .. geli okey .. 

Kali kedua ni pelik sikit , gigit jugak tapii tapii bile bau orang pakai sabun Lifebuoy warna merah . Hahaha .. Kalau kite mandi mesti berejam-rejam sebab suke benar bau sabun tu . Bukan tu aje , kekadang sampai 2 3 kali sabun .Hahaha . Sebab tu 900ml tak sampai sebulan . kerja mak buyung ni lahhh ... Bile hasben lepas mandi and die pakai sabun tu kompom kite gigit die sebab sedapnye bau sabun tu sampai nak gigit-gigit . Tapi make sure warna merah taw , warna lain kite tak nak . Huhuhu ..



Dan jugaaa ... sabun basuh baju rumah ma kite , kite tak tahu jenama ape tapi pack die warna hijau , kalau ma basuh baju atau kite basuh baju kite akan diri depan mesin tu sebab nak bau sabun die .. aduhhhh ... memang ma pening tengok perangai kite , Penah sekali amek sabun tu sikit letak kat tapak tangan lepas tu kite cium lahhh sampai puas ... Pelik tak ? Normal je kan ?? Ngeh ngeh ngeh ... 

Tu aje nak ceritaaaaa ... :P , untuk flashback flashback masa akan datang nanti ... Hihihihi .... 


Salam Sayang ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter