Friday, 15 April 2016

#Baby Stuff : V Cool VS GabaG Cooler Bag

Assalamualaikum ... 

Korang ... korang tolong lahh .. berbelah bagi nih haaa .. Dasar pompuan 9 napsu betul . Hahaha .. Sebenarnye nak cerita pasal Cooler Bag , Masa Firhad dulu memang ade Cooler Bag dah sebab beli Breastpum Lacte tu free Cooler Bag . Tapi dah kena gigit lipas sikit , kalau ikutkan boleh aje kalau nak pakai lagi , tapiiii biasalah napsu bile nampak orang pakai cun lawa mule lah hati n mata ni lain macam sikit . Huh . Emang Dasar kepundeng !!!

Ikut bajet memang nak cari bawah RM 100 , RM 100 tu siap ice pack lah maksudnye ... Tak nak lebih dari seratus .. Tapi berbelah bagi nak jenama yang mana satu. Dua-dua jenama cantik dan menarik wehhh ... 

V Cool New 




Cantik kan ? 
Lazada RM 65 
IG (avent _tommeetippee_tpp) RM 60 + RM 7 

V Cool Back Pack


Ni Pon Cun jugak

Lazada RM 129
IG (avent _tommeetippee_tpp) RM 150 (promosi) + RM 7 

*review semuanye kate okey and kelengkapan semuanye cukup masuk 1 beg*

GabaG 



Harga bergantung design . Tapi kite berkenan yang Milky Cow .. Biasalah moo moo ..
Lazada RM 110 (Tapi takde Milky Cow)
IG (GabagMalaysia) Rm 99

*berdasarkan review ramai kate susu tahan lama dan kelengkapan memang muat 1 beg*

Bile tanya encik hasben die kate die ikut je sebabnye yang nak bawak awak bukan saye . gituuu lahh bile tanya pendapat .. huaaaa .. sekarang kite tengah berbelah bagi niii .... Bile tanya kawan-kawan semua kate dua-dua okey sebab banyak kemudahan ... V-cool tu pon kalau jadi amek mungkin kite amek yang new sebab senang , kalau back pack malas pulak nak sandang ... 

Tengokkan aje pilihan kite nanti yeee .. hahaha ade masa 2 bulan untuk berpikir .. ngeh ngeh ngeh !! If u'olls nak bagi pendapat boleh aje ... 

Salam Sayang,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter