Monday, 2 May 2016

#BabyFI: Dobi Baju BabyFI2


Assalamualaikum .. 

Baru kesempatan nak basuh baju baby , Hahaha . Baju yang di basuhnye bukan baju zaman Firhad tapi baju yang baru-baru beli . Baju Firhad dekat Rumah Bandar Tenggara belum kesempatan lagi nak amek 3 box tu .. Aiiiyooo ... 

Kandungan dah masuk 32 weeks baru nak basuh baju baby , memang kepenatan jugak lahh .. naseb ade hasben tolong ape yang patut . Lagilah rumah Ma kite mesin basuh untuk spin rosak , so lepas basuh kami pergi dobi baju-baju itu ... 


Muat satu baldi untuk baju-baju .
Napkin dengan tuala baby kite belum basuh lagi . Sebab baru buat baju ni je kite dah sakit pinggang ..


Lepas balik dari dobi , ade separuh yang tak kering . So kenalah jemur ... 
Mitten n booties tu kecik je , tapi tak kering jugak :p


Yang ini pulak berjaya di keringkan .. So sesi melipat baju si kecik ni , lagi beberapa minggu jek lagi nak lahirkan si kecik ni ... 

Baju untuk bawak ke hospital pon belum masukkan dalam beg .. mintak-mintak semuanye sempat sebelum melahirkan si kecik . kang ade main capai jek . Hahaha . Lagi-lagi kalau c ayahnye ade die main ambil je . Dalam sesi memabsuh ni ade kehilangan satu barut , barut yang kite sayang plak tu . Hasben kate dalam mesin memang kosong dah . mungkin tercicir dalam kereta ... Adelah tu dalam bonet kete . 

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter