Thursday, 5 May 2016

#BabyFI: Tak Jadi Scan 4D/5D

Assalamualaikum ... 


Haaa ... kite penah story kan yang hasben and kite excited nak try scan 5D dekat Klinik Dr.Anis tu , tapiii tapiii ... Kite tak jadi scan AdikBaby sebabnye kekangan masa ... 

Lately ni kite bizi buat gaji dengan sistem baru masuk , so macam huru hara keadaannye , maka dengan itu kite pon sedar tak sedar dah masuk 32 weeks pregnancy .. Hahaha ... So kite cuba nasib call Klinik tu , and mereka kate tak boleh sebab baby dah tak ade ruang nanti rugi je nak tengok muka die . Okey kite pasrah sebab adik baby ni takde sejarah gambar die dalam rahim Ummi . Macam mana nak tunjuk dekat die suatu hari nanti .. Sedihhh sangat ... 


tengok sedar tak sedar lagi 54 hari bersamaan 8 minggu jek lagi nak beranak . Harap sangat AdikBaby cukup sifat and sihat-sihat selalu ... Dan adikBaby comel macam Abang Firhad yeee ... 


Pic baby ni kite buat DP untuk PC dekat opis , setiap hari akan pandang muke budak kecik ni , biar putih melepak macam budak ni , pipi labuh macam budak ni ... Omeiii Angat ..


Yang ni pulak kenan kat mata die , Macam mate abang Firhad ...
Anak Fellinna ni , comei betuiii ... 

Janji AdikBaby sihat-sihat yee .. Ummi Ayah & Abnang Firhad tak sabarr nak jumpa awak ... 

Sekarang pon baby dah masuk laluan , tidur malam pon dah tak lena . Pundi kencing pulak asyik di tekan-tekan .. Semua tu akan Ummi rindui satu hari nanti ...

Barang-barang adik baby nak ke hospital nanti lagi 2 minggu Ummi kemas yee , minggu ni Ummi Ayah bizi kenduri sepupu ayah , Minggu depan kenduri sambut menantu pulak ... 

Dan kami semua pon sedang menunggu Anak buah baru , menanti biras kite bakal bersalin bulan ni , tengah menunggu hari tu , bile-bile masa je baby boleh nak keluar . Die punye Due 18.05.2016 ni , harap semuanye berjalan dengan lancar . Tak sabar nak tengok anak buah baru ... 

Aikkkk kekonon nak cerita pasal scan tak jadi , ni panjang pulak ceritanye ... ngeh ngeh ngeh ..



Salam Sayang ,

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter