Friday, 13 May 2016

#BabyStuff: Cooler Bag V-Coool

Assalamualaikum ... 

Dekat entry ni kite ade cerita kite nak beli cooler bag kan .. Haritu terbukak FB , lepas tu kawan dekat Facebook tu ade nak letgo Cooler Bag die jenama V-Coool and warna die yang kite memang nak sangat-sangat . Die kate pakai sekali dua jek , and nak jual harga RM30 . 

So
.
.
.
.
.
.
.
.
v


Dah jadi hak milik saya dan bakal adik Baby punye ...
Alang-alang dah murah and kualiti okey lagi so tak salah kan beli secondhand ?? Janji boleh guna .

Salam Sayang,

2 comments :

  1. aa. btol2. xkesah la nd atau tak, yg pnting dpt gune :)

    mek singgah sini :)

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter