Sunday, 15 May 2016

#Wedding: Boy & Faazura (sambut menantu)

Assalamualaikum ... 

Pada 07 Mei 2016 Hari tuh kazen hasben kite kawen , kazen die ni hasben paling rapat . Malam 06 Mei 2016 (Jumaat) Boy selamat di nikahkan dengan Faazura dengan sekali lafaz sahaja . Kite tak dapat datang majlis nikah sebabnye kite ade majlis annual dinner . so wakilkan Hasben dengan anak kite jek pergi majlis nikah dorang . 


Boy & Wawa 

Mula-mula kite ingat wawa atas kite , rupenye bawah kite jek c wawa ni , comel sangat . Hihihi .

Esoknye Sabtu 07 Mei 2016 , barulah kite datang majlis belah perempuan . Cuma tak dapat nak bergambar dengan pengantin sebabnye kebetulan masa tu nak hujan so kiteorang nak balik cepat . 


Gambar di ambil di FB wawa .

So majlis sambut menantu diadakan pada 14 Mei 2016 (Sabtu) memang dari Malam Jumaat tu kami stay back and tidur rumah Busu untuk tolong ape yang patut . Majlis sambut menantu memang meriah sangat-sangat maklumlah anak first and first menantu kan . So memang meriah sangat-sangat . Okey jom layan gambar sikit .


Main Kompang sebelum pengantin berarak .


Budak syok tengok kompang


Kambing Golek 3 ekor untuk tetamu 





Mak Yong bagi berkat sikit .



Geng-geng depa



Cabutan bertuah .


Ma , Ayyad , Zetty & Mak Yong

Baju dari Minaz , selesa sangat pakai baju minaz ni .

Cabutan bertuah tu emmang syok habes , memasing tunggu hadiah besar-besar . Ade periuk7 pcs , ade cerek electric , and mesin basuh yang lain-lain Tupperware & hamper . no hasben kite bertuah die dapat hamper .Mesin basuh tu pulak dapat dekat Tuan rumah yang mesin basuh tu parking . Hahaha . rezeki tuan rumah tu ... 

Alhamdulillah selesai sudah majlis Boy & Wawa . SO next ?????? Sepupu mane pulak nak kawen ? Kite tunggu yeeee ... :)  Taniah buat Boy dan pasangan Faazura , semoga mahligai yang di bina berkekalan hingga ke Syurga Allah . Semoga cepat-cepat dapat baby , dan jangan gaduh-gaduh yeee ^_^ .

Salam Sayang 

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter