Monday, 16 May 2016

#PregySecond: Tungku & Set Berpantang

Assalamualaikum ... 

Alhamdulillah akhirnye tungku yang di idam-idamkan sudah pon beli . In shaa Allah lepas ni bertungku betul-betul , tak kisah lah operate ke atau normal janji kena tungku .


Masa tu ade expo baby dekat SACC , so kite kirim kawan kite belikan tungku ni , naseb die jumpa tempat tungku yang kite nak ni , so die belikan tungku ni dekat kite .


Ni gambar dari kawan kite . Kite beli harga RM60 sahaja , so tak yang nak herba-herba bagai . Tunggu kawan kite datang Jb baru die bagidekat kite sebabnye nak pos tungku tu berat katenye .. Minggu depan die datang JB so boleh lah jumpa kawan kite tu .. Selesai part TUNGKU !!!! 

Set Berpantang pulak kite dah survey-survey so kite tak beli one set Air mancur tu , kite beli param dan pilis air mancur sebab tengok dekat Aeon Permas ade jual asing-asing , so beli param pilis air mancur and Jamu Jalinan Cinta by Jamu Susuk Dara dengan Magic Soap Jamu Susuk Dara .



Set jamu pon kite tunggu kawan kite datang JB pas kan dekat kite . Hihihi . Jimat Postage . :P 
Yang lain dah settle awal-awal . Tinggal Dua barang ni nak sampai ke JB . Harap semua di permudahkan ... Tak sabar nak bau param pilis dekat badan .. Hihihi .. Tak sabar nak bau syurga ^_^

Salam Sayang ,

4 comments :

  1. Jangan lupa bengkung untuk perut jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bengkung dah memang ade . masa anak first dulu dah beli siap-siap :)

      Delete
  2. Kak pipie bila due adik baby nak keluar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah akhir bulan june due sepatutnye , tapi kena ready awal-awal kot-kot adik baby nak keluar awal ke kan

      Delete

Winnie The Pooh Glitter