Friday, 20 May 2016

Pampers Touch Free Dari Drypers

Assalamualaikum ... 

Tetibe ade parcel sampai dekat Office , tetibe sangat !!! Hahaha . Sebenarnye kite daftar dekat Drypers ni haa . Lepas tu tak lama tu dapat lah sample percuma dari Drypers .. 



Kite pilih yang ni , ni kan yang baru so saje nak guna untuk Abang Firhad . Dapat 4pcs pampers free .. U'olls bolehlah daftar dekat Drypers tu , boleh tebus mata ganjaran dapat mainan untuk si kecik anda :) ... korang boleh je google cara-cara nak tebus atau nak dapatkan pampers free . Ramai blogger-blogger ade ajar cara-caranye .. ^_^

Salam Sayang,

1 comment :

  1. pampers ni memang lembut yak amat! mmg anak pakai kering je. Tapi harga dia memang tak mampu mlik *sigh* rata-rata harga dari 39 ke 42. offer memang tak de lg lerr sbb kluaran baru. Mek pn try yg drypers hantar jugak

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter