Wednesday, 4 May 2016

#BabyStuff: Mencari Diapers Beg Yang Sesuai

Assalamualaikum... 

Memandangkan anak nak masuk dua , so kite memang tengah survey Diapers Beg untuk anak-anak , maklumlah anak dah dua lagi banyak benda nak di angkut nye .. Lagi-lagi ade baby kan ... Dulu masa Firhad pakai beg jenama Fiffy , tapi beg tu kecik jek .

*Sumber Google*

Firhad punya warna hijau , makcik kite hadiahkan ... So kali ni nak beli besar sikit .. 
Lagi pon beg tu tali die dah putus . Hahaha ..

Jatuh cinta dengan jenama Colourland ini sebenarnye ... Tengok review semuanye kata best sebab besar dan luas isi dalamnye ..



Kumpul duit , mana tahu dapat memilikinye ... Harga pon In Shaa Allah mampu milik ...

Die macam-macam jenis corak ade dan macam-macam jenis patern yang ade , u'olls boleh pilih nak macam mana . Kite suke yang ni sebab boleh pegang and boleh galas dekat bahu so hasben pon boleh tolong pegangkan .

Wishlist For Baby FI's

Salam Sayang,

1 comment :

  1. Yuni husband beli yg jenis keras tu, lupe jenama ap, kononnya untuk dia pakai. tapi memang tak laa kan. duk letak dalam beg kita je. Untuk yuni pulak, yuni pakai yg jenis sandang. fiffy gak. warna hijau pink. skang ni nenek dia bagi yg verstyle skit. beg cam furla tu plak. hahha. mcm2 la kan beg baby ni

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter