Tuesday, 10 May 2016

#BFF : Zue Selamat menjadi Isteri


Assalamualaikum ... 

Pada penghujung April harituh selamat kawan sekolah kite merangkap BFF kiteorang diijabkabulkan . Alhamdulillah sekali lafaz selamat Siti Zulaikha menjadi isteri kepada Mohd Asyraf Ariff .


Cantikkan make-up die .

Pagi tu Zue nikah , tengahari sanding dan petang tu outdoor , same macam majlis kite buat 1 hari serentak , senang . Penat tu memang penat tapi [enat 1 hari jek , esok0esoknye boleh rehat dah ..





Tinggal Anak Dara 2 orang belum kahwin lagi .

Amoy pon dah berisi dah 6 bulan usia kandungannya, In shaa Allah tak lame lagi Mas & Zue pulak menyusul ye .. 



Opcoz lah kami menjadi Dayang-dayang terindah buat BFF kalau ade yang kahwin , hihihi .. Kali ni kami semua ikut pilihan pengantin perempuan yang nak kami pakai Mint Green tudung kaler Soft Pink . Baju masing-masing cari sendiri . Hahaha . Kalau tak tiap kali mesti same kan ? Kali ni cari keunikkan . Lepas ni turn Dayah pulak . In Shaa Allah akhir bulan December .








*Amoy*

Married - Berbadan Dua


*Dayah*

Comming Soon


*Pipie*

Ummi bakal anak dua


*Mastura*

Maried


*Zieqa*

Single

Outdoor pulak pilihan dayang-dayang , kami suruh ambil gambar dekat tasik Adda Height , Banyak sebenarnye gambar-gambar kiteorang tapiiiii kite tak upload ... 

Ape-apepon taniah buat pengantin , semoga mahligai dibina ini berkekalan ke Syurga Firdausi , dan semoga cepat-cepat dapat baby yee .... Semoga kebahagiaan selalu denganmu Sahabat ..

Salam Sayang,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter