Friday, 20 May 2016

Annual Dinner 2015

Assalamualaikum .... 

Cerita ni dah basi sebasi-basinye . Hahaha . Cerita tahun lepas tapi baru nak update dekat blog . so jalan cerita pon dah tak ade and u'olls tengok gambar jelah yeee ... 

Annual Dinner 2015 kite join as a committee kesnye sebab gantikan orang . Akak yang kene jadi committee tu tak nak so kite dengan suka rela terima jawatan tu . Kite dapat Committee Goodies Bag ..

sesiapa datang Annual Dinner akan dapat mug and bag , itulah Goodies bag nye ^_^


Ni sebahagian Committee kami .


Minah Dulang 






Make-Up : Sendirian Berhad
Baju : Minaz
Shawl : Zawara
Aksesori : Bazar Karat

Itu aje nak tepek sebabnye gambar pon banyak tak ade . And story yang selebihnye pon dah tak hingat :) . Tepek sini pon nak buat kenang-kenangan di masa hadapan . Thema Annual Dinner ni pon kite dah lupa . Hahaha . Time ni pon Department Performance Account Finance dapat no 2 . ^_^ 

Salam Sayang,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter