Tuesday, 22 November 2016

#Review: Pampers Swimming Untuk Anak-anak

Assalamualaikum ... 

Hari tu kite ade update pergi mandi indoor dekat entry ni ..
Kite mulanye taknak pakaikan pampers tapi takut la anak-anak terberak dalam pool .
Sudahnya pakaikan pampers ni , kite beli pon sebab nak pakai mase mandi dekat Gunung Lumut tapi tak pergi-pergi sane ..


Adik Farhaan Irfaan
RM 29.90


Abang Firhad Irsyad
RM 28.30


macam takde beza saiz M & L .. cuma beza tang kat celah kangkang je .


Tempat Pelekat die , boleh bukak dan pasang balik


lapisan die lembut sangat


Fungsi-fungsi die , klik gambar untuk pembesaran .

Bile kite up dekat Instgram ramai DM tanya beli dekat mana sebab dekat sini payah nak jumpa , Kite beli dekat Lazada beli online , ambil jenama Huggies . Bile Google rupanya dulu ade design Pooh , tapi kali ni design hasil laut .


Comelkan Winnie The Pooh tu .. 

And memang betul hasil tekaan ku , anak kite si dobot tu beral mase mandi . hahaha ... 

Ummi Anak Dua,
23 Nov 2016 , Rabu

3 comments :

  1. hahah. macam2 pipie. Geli hati baca yang last part tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha .. memang ci dobot tu suke berak jek diee .

      Delete
  2. aa, mek pernah tgk kat lazada jugak :) nnt nk pegi swim, nk beli la :)

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter