Wednesday, 16 November 2016

Besday : Hint Hadiah Birthday

Assalamualaikum ... 

ermm .. ermm ... sebenarnye kaannn tak nak bagitahu nak hadiah ape , tapi sesaje jek update untuk masa tua nanti , kot-kot tua nanti baca ingat balik "ooohh rupenye dulu aku nak ni , tapi sekarang baru dapat" hahahaha .

Hint Pertama : Emas

Wanita dengan EMAS berpisah tiada :) , dulu kite tak minat emas , tapi dah berumur 23 Tahun tetibe perasaan kepada emas membuak-buak . Tapi kali ni berkenan bangle ukir nama ni , lepas tu ranatai ukir nama . macam best jek :) , hope ade rezeki terkumpul nak beli satu .




Gelang bangle atas ni kalau dapat seronoknye sebab satu set dengan cincin kite yang dapat free hasil menjual emas , lagi pon kite perasan sejak jual emas ni laa suke kepada emas tu makin membuak-buak .
Hint Kedua : Samsung A7


Samsung A7 Rose Gold ni kite memang berkenan sangat-sangat , harga pasaran paling murah jumpa RM 1,500 ... syoknyee lahaii ... hanset sekarang kite pakai Samsung S4 , dah 3 tahun plus dah guna , kite memang setia dengan samsung ... 

Dua hint je tersenarai ?? Alhamdulillah .. malam tadi tidur pon hasben tanya " yunk, besday kalini nak pe ?" si isteri pulak jawab "takde pon takpe , tapi kalau nak bagi,bagi je la, paling-paling pon gelang emas " hahaha , nampak tak ayat Puan Isteri ?? 

Takpee laa , kite tak mengharap , sebab suami kite pon tengah cari duit untuk kite anak beranak , dengan kereta pulak buat hal , mau tak beribu tu nak settlekan kerete . aduii :(


Opss , bile besday kite ?? besday kite 23 December nanti , yang ke berapa ??? 25tahun , hemak dah tua so tak ade ape dengan umur :) ..


Ummi Anak Dua,

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter