Friday, 18 November 2016

#Deco: Meja Solek

Assalamualaikum ... 

Asyik nak deco jek sekarang ni , tapi kite berangan je dulu , dapat rumah zasss siapkan ape yang dah di plannye .. 

Moga di permudahkan urusan tahun depan .. In Shaa Allah jika diizinkan nak merasa duduk sendiri dan jaga anak-anak berdua dengan suami , sekarang ni family banyak membantu lagi .. Adik-adik pon dah besar dah ade life sendiri , kesian pulak dekat dorang nak bilik sendiri .

Harini kite nak cerite pasal deco Meja Solek yang tak makan ruag sangat , aritu kite bagitahu hasben pasal tukar perabut bilik if nak ikut kepala kite nak semua Putih , and hasben kate ape kate cat je almari tu semua kaler putih ?? hahaha bijak !! Tapi katil kite tu susah nak cat laa , sebab kepala katil memang itam .

Pilihan hati tetap putih menjadi idaman ... 


Meja solek Irine Nadia , dulu memang follow ape je die buat , bukan takleh tengok die lebih cuma die ni macam idola , suke follow die , suke tengok die ... Tapi mase berdua dengan hasben memang okey , tapi bile dah beranak takleh macam ni , kompom anak oden buat macam-macam depan cermin . Tapi style macam ni still guna dekat rumah Bandar Tenggara .


Macam ni pon lawa , barang-barang tak ade atas meja , mungkin atas meja hanyalah gambar ,
barang-barang solek letak dalam laci ..


Ya Allah kuatkan imanku , menarik gile . tersusun aje .. macam tak kuat iman nak memiliki . hahaha .
tersusun je barang-barang atas meja die .. 


Okey yang ni terus jatuh cinta . terus tunjuk hasben , hasben geleng kepala jek , hahaha . mintak-mintak die melayan kerenahan bini die . makin kuat la bini die nak solek nanti .. simple jek kan ? lagi-lagi kite memang suka cermin panjang gini sebab senang nak tengok dari atas sampai bawah puas hati nak tengok kena ke tidak dengan diri ... In Shaa Allah ... harap boleh buat :P


Ummi Anak Dua,
18.11.2016 Jumaat

6 comments :

  1. Mek stuju dgn plihan akhir tu pie :) senang tgk atas smpai bawh lpas tu tk mkn ruang sgt. Mek yg skang ni pn nk beli yg panjang je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mek kan , sentiasa kemas . pipie pulak memang tak suka atas almari berselerak ..lagi-lagi ade anak kecik asyik la hilang barang .

      Delete
  2. Salam singgah, Dik!

    Yang paling bawah sekali tu jimat ruang dan senang sikit nak belek diri dari atas sampai bawah. Kira puas hatilah!

    Tapi kalau suruh akak memilih yang mana berkenan di hati, tentunya yang gambar nombor dua terakhir tu. Kemas sungguh meja solek macam ni, debu bedak pun tak nampak. Hehehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula kak , lawa sangat kan ... rasa macam kemas jek ... tapi dapat anak bujang I is memang habis dikejakan .

      Delete

Winnie The Pooh Glitter