Thursday, 3 November 2016

#BabyStuff : Padini Sale 4 Days (3-6 Nov 16)

Assalamualaikum ... 


Semalam lunch dekat luar kawasan tempat kerja , tetibe tengok ade orang bawak paper beg Padini sampai dua beg , so kami geng kepoh-kepoh ni pon macam TERUJA dan membuat kesimpulan nak mengendap ... 

sekali nampak sale 4 DAYS ( 3-6 NOV 2016)
and tempat first di tuju opcozlah baju anak-anak .. 
brand MIKI BABY offer .. selalunya beli 2pcs RM 49,
tapi kali ni 1pcs RM 13 mau tak mengelupur ..
so ummi sopink barang anak-anak dulu .. 


Nasib aritu gaji Ummi tak beli awal-awal , tahan dulu ... naseb lahhh .. kalu tak membazir jugaklah ..
2pcs RM 49 , kalau sale ni dah dapat 4pcs baju .

baju putih tu 2 set abang adik RM13 x 2 = RM 26
baju kuning tu 2 set abang adik RM 13 x 2 = RM 26
Seluar 2 set abang adik RM 19 x 2 = RM 38

Lepas bagitahu dekat Facebook sale padini tu , tuptup malam tu ade orang share gambar padini sale , kompom ramai , yang ayah bebudak ni pulak bagi duit suruh beli banyak-banyak (perli ke) hahaha ... tapi kebanyakkan baju kaler yang dorang dah banyak . kaler biru , merah . lepastuh kaler tu je yang lawa ... hijau kuning semuanya design tak menarik .. Ajak hasben pegi padini JPO lah :P

korang bolehlahhhh sopink , kite suke sopink baju anak-anak & suami , baju kite kite tak suke sangat , sebab kite dah jarang nak pakai T-shirt , kite lebih pakai blouse , jubah & dress .

Ummi pemboros :P ,

2 comments :

  1. murah jugak kan masa sale haritu. smpt la sis rembat 2 pasang kasut keje. =)

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter