Sunday, 27 November 2016

#Besday: Sambut Besday Atok hasben yang ke -77

Assalamualaikum ... 

cerita ni dah lama berlalu .. tapi baru nak update .... 9 november haritu besday atok hasben kite , so anak cucu cicit meraikan besday atok ... 

rancangan ni atok memang tak tahu , anak cucu yang plan nak meraikan besday die besar-besaran .. memang nampak atok seronok sangat-sangat


selamat hari lahir yang ke 77 tahun atok .


atok bersama 9 puteri-puterinya

anak-anak atok memang perempuan semuanya ,
MIL kite yang tudung Pink itu ^-^





ni plak family kite , if ade pape majlis belah suami kite memang ajak ma abah kite .














2 bijik kek ,
red velvet & pandan cheese
pulut kuning


makanan di seponser oleh cucu-cucu , 
sesiapa datang kena bawak 1 makanan . alhamdulillah banyak makanan and puas hati .

kite orang sambut dekat rumah MakNdak , atok memang duduk rumah makndak , rumah flat bawah ade kolong so tak yah sewa khemah just sewa meja kerusi sahaja .. kalau buat kat rumah sempit pulak sebab memang ramai giler yang join ... lagilahh rumah makndak tingkat 5 .. haha . gigih nak naik atas .

Semoga tahun depan dapat sambut besday atok lagi , semoga atok di panjangkan umur dan di murahkan rezeki selalu ... lebiuuu atok ... kite dua-dua belah dah takde atok nenek , so kite menumpang kasih dan manja dengan dua-dua atok hasben :)

Ummi Anak Dua,
27 November 2016 Ahad

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter