Monday, 14 November 2016

Firhad Irsyad muka Ummi ke muka Ayah ?

Assalamualaikum ... 

Sebenarnye ... sebenarnye terasa jugak bile pergi mana-mana semua orang akan kate anak-anak muka ikut En.Hasben , tapi takpelahhh ikut hasben kite bapak dorang jugak , kalau muka ikut orang lain tu pelik sikit la kan ... 

Macam dekat Facebook yang orang kate , penat-penat aku ngandungkan kau , muka ayah jugak kau ikut . hahaha ... dah nak ikut acuan bapak nak buat camno ..



kisahnya , kite beli tudung baru , and anak bujang ni sibuk nak try , maka kite pon bagi la die try , and nampak comel , die pulak suruh amek gambar sebab die nak tengok muka die , dan nampak macam senyum tu ade sama dengan kite , maka kite gabungkan dengan muka kite nak tengok hasilnya , ramai pulak kate same , okeh so ummi and ayah kena proses baby GIRL , mungkin baru ikut muka ummi kan ayah ?? hahaha .

Orang kata , anak laki ikut muka mak die rumahtangga berpanjangan , kalau anak pompuan ikut muka ayah rumahtangga sejuk .. takpelah ikut muka sape anak uii , hal rumahtangga tu semua Allah yang tentukan .. In Shaa Allah ummi & ayah BERKEKALAN selamanya ..

Janji anak-anak Ummi & Ayah sihat walafiat .. lebiuu ..

Ummi Anak Dua,

1 comment :

  1. mula mula ank mek keluar muka bapak, lepas tu lame lame dh nmpk muka mek pulak. peel pun mek. habes sgala mcm mek. ahahahaha

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter