Friday, 25 November 2016

#BreasfeedingJourney: Cik Lebah Merah bagi sample percuma untuk MilkBooster

Assalamualaikum ... 

Kan kite ade bagitahu entry aritu yang kite ade post dekat facebook kan pasal susu merudum ... lepastu Cik Lebah Merah (FB) PM kite mintak alamat rumah kite sebab die nak bagi kite MilkBooster (MB) free untuk kite ... 


Semalam dah dapat MB die ... kite belum try lagi , sebab aritu kite cuma buat , barli , gula batu dengan longan kering shaja . tapi ni Cik Lebah ade letak Red dates ... Terima kasih Cik Lebah Merah ... Nanti kite try okeh .. 

Sesiapa nak beli boleh lahhh cari FB beliau Lebah Merah , kite kenal die masa die post gambar anak dara die dekat group #bfmembers , comel sangat anak dara tu .. geram hemak !!!

thanks a lot Cik Lebah Merah , semoga di murahkan rezeki dua tiga lipat kali ganda :)


Ummi Breastfeeding Baby,

4 comments :

  1. Nanti saya share blog u kat grup watsap saya. Saya tak perlu tu.

    ReplyDelete
  2. Nanti saya share blog u kat grup watsap saya. Saya tak perlu tu.

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat free sample

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter