Wednesday, 16 November 2016

#FinanceTeam : Besday Boss Finance

Assalamualaikum ... 

sebenarnye cerita ni dah basi sebasi-basinyaaa ...
tapi kite nak letak jugak dekat blog supaya menjadi kenangan sepanjang kite jerja dekat Hotel Puteri Pacific ni ... 

Kite bahagian akaun , bahagian akaun ni banyak cabang die , ade AR , AP , Income audit , Cost Control , Purchasing , General Cashier & Payroll ini office hour , manakala cashier pulak no office hour .

Tapi Purchasing & Cost Control level lain , cuma kak enot sorang je (cost control) die duduk dekat atas . 

Boss punya besday bulan 5 hari tu .. lame gile kan baru nak story ...  besday die pada 26 May , tapi kiteorang sambut lewat sikit sebab nak bagi kejutan dekat die .. 


Pn Hamidah


Tukang tiup belon :P

Wawa & Nana
(AP)




Gambar atas ni masa besday die , tapi kek tu dari Hasben die and Hotel Selasa JB
kiteorang just deco bilik die je , kiteorang tiup-tiup belon and teraburkan dalam bilik die jek .. 

Dan selang beberapa harii .. baru sambut besday die , die pergi morning briefing kiteorang pon cecepat set up bilik die ... 

Pergi cari belon aluminium , hadiah tu masa petang semalamnya . mintak bebudak opis duit sikit-sikit untuk hadiah & kek .





tu lahh hadiahhh nya kiteorang belikan .. die suka ladybird , kiteorang pon cari hand-bouquet ladybird ... 


(Nampak tak kite kat mana) :P


#BesdayBoss #FinanceTeam #AccountFinance #TPPH #PuteriHotel #PuteriPacific 


Ummi,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter