Wednesday, 23 November 2016

#BabyStuff: Misi Mencari Double Stroller Untuk Double FI

Assalamualaikum ... 

Kite tengah usha-usha Stroller untuk anak-anak , buat masa ni adik baby pakai stroller abang , and abang pulak jalan atau pon naik troli kalau shopping .. Cuma ade masa die nak naik stroller jugak and ade masa die mengalah dan jarang jugak die tak mengalah .. mungkin bile die penat berjalan die nak naik stroller ..

Adik bile carrier die tak boh .. meronta-ronta menangis macam kena cubit . aduii anak oii .. tapi kite pon dah tak larat nak dukung itu budak banyak semangat itu olang ... 

Pilihan Pertama



Mula nak beli macam ni , tapi hasben kate kesian dekat abang , lagi la die tak nak masuk sebab die tak nampak jalan so die lemas nanti . okey macam ni kansel dah sebab hasben tak setuju .. 


Macam ni syok , die boleh macam pilihan pertama kite tu ... and boleh jugak berdepan macam ni , so boleh laaa kan agah-agah adik , abang nampak adik , adik nampak abang .

Pilihan Kedua

Lawa , smart !!!

yang macam ni hasben setuju , dua-dua boleh nampak jalan . so taklaa die boring ... pemegang die pon boleh laras depan dan belakang .. tengah mengeusahakan duit untuk membelinya . harga mau ratus-ratusan jugak ni KALAU OFFER ..

Pilihan Ketiga

Seriesly memang lawa gile nak mati ... ni kalau dapat twins memang sesuai . tapi bile google DI SINI , rupanya boleh buat macam-macam .. memang lawaaaa ... nangis nak dapat macam ni .. 




Muat ke bonet keteku ??? hahaha

Ummi Anak Dua,
23 Nov 2016 , Rabu

2 comments :

  1. Nanti saya kongsikan entry ni ke watsap gerup saya. Kalau ada tajuk yg sesuai saya letak kat blog saya.

    ReplyDelete
  2. anakku ade sale skang. stroller rm100. bile pikir, anak dah jalan tak nak pulak dia duk dalam stroller. lg plak klau pegi mall ade troli tu letak je dia duduk dekat bhgian depan tu. last last rase tk worth pulak nk beli padahal tgh murah tu

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter