Sunday, 13 November 2016

#BabyFI : Tali Pusat Anak-anak

Assalamualaikum ... 

haii u olls ,  penah dengar tak orang tua-tua pesan tali pusat anak-anak tu nanti simpan dalam satu bekas yang sama biar hubungan adik beradik rapat ??

Kite dulu ma memang masukkan dalam satu bekas , dapat je adik ke tiga and pindah rumah terus hilang pulak tali pusat kami semua ... Tapi okey je kami , rapat jugak antara adik beradik dengan no 4 tu ...


Muhammad Firhad Irsyad
Muhammad Farhaan Irfaan 

Dua beradik ni kite memang masukkan dalam satu bekas (bekas ucang) , belum ade rumah sendiri so agak bersepah sikit jadi taknak hilang masukkan dalam ucang and letak dekat mitten & booties mereka .

sekarang memang nampak la abang sayang betul dekat adik , adik pon same , tak leh jauh dengan abang mesti nak dekat , kalau tak dengar suara abang adik tu macam ape je ..

Ummi & Ayah berharap sangat abang and adik rapat sampai bile-bile , kalau abang atau adik susah masing-masing tolong each other . love you son's ...

Ummi & Ayah sayang kamu berdua dunia & akhirat
😋

Ummi anak Dua,

1 comment :

  1. mek pun simpan jugak :) dalam bekas minyak yu yee :)

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter