Monday, 29 February 2016

#GroupHemak: Dah selamat Dua orang bersalin

Assalamualaikum u'olls ....

Alhamdulillah My Bff dekat group hemak telah selamat bersalin Baby Boy Dan Baby Girl ..

Kak Niena selamat bersalin pada 29 January 2016 (Jumaat) melalui czer again , awat czer sebab lambat bukaan jalannya sama macam anak first die jugak dan juga jantung baby dah lemah masa tu akibat 24 jam ketuban dah pecah .. Btw melalui normal atau czer tak apa janji ibu dan baby sihat-sihat selalu tu pon dah bersyukur sangat-sangat ... Baby Boy yang tersangatlah comel .. 
Alhamdulillah dah sepasang anak kak Niena..


Muhammad Harazz Aryan  
3.6kg


Harazz 10days


Manakala Kak hajar pula selamat bersalin pada Hari Jumaat jugak pada 26 February 2016 secara normal ,
tapi jalan cerita Kak Hajar bersalin sangat senang ... Die keluar tanda pada Due date die sendiri . hihi . anak pertama pon mengikut due jugak . Keluar tanda lendir lepastuh pergi hospital tak ada bukaan . pukul 4 pagi sakit-sakit cek jalan dah 4cm , setengah jam lepas tuh 7cm and pukul 6.58 pagi selamat baby girl keluar dari rahim ummi nye secara normal ...
Alhamdulillah sepasang sudah anak Kak Hajar ...


Aisya Adeena


Comelnya .. mate sepet !!

Taniah buat kawan- kawan ku semua ... selamat berpantang , walaupon Kak Niena dah nak abes pantang dah pon .. Hahahaha ...

Salam Sayang,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter