Saturday, 13 February 2016

Management Gathering Dinner

Assalamualaikum ... 

Kite rasa setakat berblog ni kite macam tak penah plak cerite kite kerja dekat mana kan , hihi , kite kerja dekat Hotel The Puteri Pacific Johor Bahru as a Account Exec paymaster .. Dah pon berkhidmat dekat sini dalam 3tahun , 15Februari genap lah 3 tahun ..

Mulanye kite dapat tahu Dinner ni masa awal-awal mengandung dan tengok kes mabuk kite berpanjangan maka dengan itu kite cancle menghadiri majlis dinner management ini , harap-harap majlis akan datang dapatlah kite join ... Dinner ni bertujuan untuk merapatkan hubungan sesama staff dan berlainan department . So masa sebulan lagi nak start dinner kitorang kena cabut nama untuk bagi hadiah dekat nama yang kami cabut tu , and make sure bukan department kami sendiri yang tak hadir pon wajib cabut undi jugak yee .. Hadiah die mestilah RM50 dan keatas ...

Dan dorang ni kena buat persembahan macam annual dinner , setiap department kena ade persembahan cuma ni berlainan dorang dah agih-agihkan group by group .. theme nya adelah Divale , kes demam Divale belum tamat . So hari-hari jugak lah kite tengok dorang dok joget-joget industan ... 

Dan ..........KEESOKKAN selepas tamat dinner itu ,

Kami yang tak dapat hadiah dapat lah hari Sabtu tuhari and kite dapat nih ... 




Kite dapat Loket emas 916 , Yeahhh ... dan kite tahu sape yang kasik kite dah tentu tentunyalah Boss kite , ehemmm macam tahu jek I is suke emas ye ... Alhamdulillah thanks Boss , rezeki baby .... Macamana tahu Boss ? sebab ade 1 akak bilik kite bagitahu Boss tanya die masa kite takada , die tanya kite suke ape , lepastuh dekat paper beg belah dalam tu ade tulisan Boss kite .. Hihihik (ketawa sambil tutup mulut) . Dekat group pon kite usik die and naik kerja Isnin tu pon kite usik die lagi .. hihiihih .. 

Majlis ni dah lama , baru nak update .. Maaf .. Maaf ... Majlis Management Gathering (29 January 2016)

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter