Thursday, 4 February 2016

#PregySecond: Suka Corak Moo Moo

Assalamualaikum ... 

Rasa pelik sebenarnye sebabnya bile mengandungkan yang second ni suke bebenor dengan corak Moo Moo atau dengan betulnya corak Lembu ...

Masa mula-mula tu tengah mencari nursing cover , pastuh ternampak orang tu jual and corak die corak lembu , and tengok IG die ade set tilam lembu jugak memang menarik minat kite yang nak sangat- sangat .

Lepas tuh kite pergi Jusco Bukit Indah , kite pergi tempat barang baby , ternampak set bantal corak lembu dan bantal kepala tu ade kepala lembu yang comel . Kite ade satu bantal lembu macm tu mak kawan baik kite bagi hadiah dekat Firhad masa tu , die 3 in 1 , bantal , selimut dan tuala mandi baby .

 *Gambar Google*

Bantal Moo Moo tu haa jumpa dekat jusco Bukit Indah harga maybe tak silap masa tu RM59 kot , dah lupa dah . 


*Gambar Google*

Masa kite jumpa IG yang jual corak lembu tu kite whatsapps die tanya ade tak lagi die kate dah sold out . So memang tak ade harapan nak membelinya ... 

Ada satu IG ni jual tapi tunggu stok lepas raya cina kalau betul nak , one set RM169.00 plus RM16 (postage) so total RM185.

Dan terpandang set mandian dari anakku yang ade corak lembuu ..

*Gambar Google*

So kite pon terjebak beli , kite beli Head To Toe dulu nak try dekat anak bujang , if okey kite pakai untuk anak second ni pulak .. 

Hasben kite kate jangan sampai anak bercapuk-capuk plak nanti , paham kan maksudnye ape .. siot betul lahhh ... huhuhu .. harap-harap semuanya okey hendaknya .... 

Kalau dulu masa zaman Firhad tak leh nampak Pooh walaupon memang dari dulu suke Pooh tapi ni minat sangat dengan moo moo ni ... Pooh tu tetap di hati jugak sebenarnye ... Hahaha , lagipon Firhad memang suke bebenar dengan Pooh . Tidur malam pon peluk Pooh .
Haraplah dapat beli set bantal Moo Moo tu pon jadilah .. Hahhaha .

Salam Sayang ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter