Tuesday, 16 February 2016

#PregySecond: Tendangan Adik Baby

Assalamualaikum ... 


Alhamdulillah dah dapat rasa pergerakan baby dalam tummy ni , sebenarnye dari start 12weeks dah rasa, tapi rasa macam yeke , yeke adik baby gerak-gerak .. hahahaha .. 

So sekarang dah 21weeks , makin kuat tendangannya .. dan makin kuat jugaklah gerakkannya , tu yang duga macam lelaki again sebab lasak kemain dalam tummy nih haa ... Lagi-lagi bila tak dapat makan makanan yang die nak . makin di tendang-tendangnye ummi die ni ... 

Alhamdulillah merasa nikmat mengandung dengan membawa satu nyawa dalam rahim ni rasa sangat-sangat bersyukur dengan kurniaan Allah ... Sape tak teruja bile mengandung dan dapat rasa baby gerak-gerak dalam rahim kite dan rasa macam tak pecaya tengah membawa satu nyawa lagi ... Alhamdulillah rezeki Allah nak beri ... 

Apa pon jantina mu seaktif mana pon kamu dalam perut janji kamu sihat dan cukup sifat dah bersyukur sangat-sangat . Semoga kamu membesar dengan sempurna ye sayang ... Ada lagi 19 minggu untuk kite ketemu dan bersua muka ... Tendanglah ummi puas-puas nanti dah keluar tak leh tendang dah .. Hihihi ... 

Masa menaip ni pon bergerak-gerak lagi die dalam tummy ni .... Doakan baby kite siha-sihat yee ... Thanks u'olls ... 

Salam Sayang ,

2 comments :

  1. Assalamualaikum pp, enjoy 2nd pregnancy. Hehehehhee doakan sheila ehh. 39 days to gooooo ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikummursalam ... wahhh tak lama je tu sheila .. semoga di permudahkan semua urusan yee ....

      Delete

Winnie The Pooh Glitter