Sunday, 14 February 2016

#Supplement: Seri Ibu

Assalamualikum ... 

Dah 5 Minggu start mengamalkan suplement Seri Ibu ni .. Alhamdulillah nampak kesannye macam okey , cuma .. cuma tekak ni dah tak boleh terima pulak rasa suplement ni , Rasa nak muntah pon ade bile makan , kadang-kadang kite telan and kadang-kadang kite gigit cecepat .. 


Masa mula-mula nak start makan tengoklah muka kite macam mana , banyak jerawat dan jerawat naik dengan maharajalela okey !!


Selepas 5 Minggu amalkan supplement Seri Ibu tuh ...

Supplement ni rasa macam apple hijau tu , kite makan supplement ni kena perbanyakkan minum air masak , sambil-sambil tu kite makan makanan sunnah , kismis , madu , pati delima , kurma jek belum makan lagi ... 

Pemakanan masa mengandung ni memang kena jaga betul-betul .. Cuma supplement ni kite amek untuk kurangkan alahan dan juga tambahkan zat-zat dalam badan kite dan baby .. 

Alhamdulillah alahan makin kurang , kulit muka makin okey , gebus gebas gitew ... Cuma jerawat still naik jugak , mungkin sebab pembawakan baby ni . Kalau masa abang die dulu elok je naik awal-awal . Ni sampai dah 5 Bulan pon still naik jugak .


*Iklan Tak Berbayar*

Saja jek kite share dengan u'olls tentang supplement ni ... Kot-kot ade yang mencari so ni kite punya review tentang Supplement Seri Ibu ni .. 

*SELAMAT MENCUBA*
Salam Sayang ,

2 comments :

  1. Assalamualaikum pp, berseri betul muka awak. Hehehee sheila tak amik suplement kali ni. Amalkan makanan sunnah je. Lepas bersalin baru amik suplement. Hehehehe tak sabar nak bersalin. Mesti busy hidup lepas tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumursalam sheila , pp amek pon sebab hasben tak sangup tgok pp lemah sgt time pregy no 2 , lepas amek supplement ni okey sikit badan ,yelaa sheila dgr kawan-kawan sume dok cerita anak dua dah start bizi ... good luck , bulan depan jek tu ...

      Delete

Winnie The Pooh Glitter