Sunday, 21 February 2016

#Holiday: Air Terjun Kota Tinggi

Assalamualaikum ... 

Cuti raya Cina hari tuh kami tak ada pergi mana-mana . Dah lama atak balik rumah sendiri so kite and hasben plan nak balik rumah sendiri jek untuk kemas rumah yang dah lama tinggalkan.. Kami tak sewekan sebabnye kami sebulan atau seminggu sekali balik sana .. So cuti tu memang tak ade plan nak ke mana-mana .

After raya cina tu hasben kate meh lah kite p Kota Tinggi mandi Air Terjun , time tu ghari sabtu dan memandangkan kite pon tak kerja .so ape lagi I is dah lama tak mandi air sejuk-sejuk ni dan berharap cuaca sangat-sangat okey . Malam sebelum nak pergi tu I is tolong my mom masak untuk bekalan esok . Masak nasik lemak request dari hasben I is lah nak makan nasik lemak my mom .

Sabtu tuh kami gerak pagi, pagi tu adelah dalam pukul 10pagi sampai sana dah tengahari ... Jom layan gambar kami sekeluarga , kite ajak abang and akak ipar tapi akak ipar tengah tak sihat pulak ... 






Anak Pooh tersesat






So itulah holiday yang tak di rancang dan tak jauh mana pon perginya .... Banyak lagi gambarnye cuma malas nak upload . Hahaha .


No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter