Friday, 5 February 2016

#KawanOpis: Nana Selamat Bersalin

Assalamualaikum ..... 

Akhirnya keluar jugak baby ni , baby ni suke taw main sorok-sorok kesian mama die , masa scan tak tahu jantina , dan mama die syak baby boy sebab naluri die kate macam boy ..

Lepas tu baby ni overdue sampai 41weeks , huii seronok sangat duduk dalam perut mama die agaknya , akhirnye keluar jugak pada 29 January 2016 (Jumaat) , nak keluar pada hari yang cantik rupanya ...


Tembam kan ??
berat masa lahir 3.3KG kau !!!
dan dia adalah baby GIRL !!!!
betul unty teka baby girl , sebab mama die masa mengandung berseri-seri dan perut mama die pon bulat comei jek ... 

kite budak-budak opis tak melawat lagi sebabnya masa baby keluar die kena tahan dekat wad baby sebabnya demam , lepas tu kami decide nak melawat kat rumah tunggulah baby umur sebulan dulu ke , sebabnya baby baru lahir kan takut jugak kalau melawat awal-awal .. 


.. Nur Saffiya Zara .. 
Comelnye baby girl , harap-harap dalam tummy ni girl . Hahaha .. 

Nanti Unty dan kawan-kawan mama awak datang melawat awak ye sayang ... 


Salam Sayang ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter