Sunday, 21 February 2016

Sesi Mengenali Ahli Blogger

Assalamualaikum ... 



1. Buat satu entri "Sesi Mengenali Ahli Blogger" dan impian anda terhadap blog anda
2. Buat biodata anda sikit dalam entri tersebut
3. Ajak ahli blogger lain untuk join
4. Dalam entri mesti diisi nombor telefon *ikut pada diri nak letak atau tidak*, laman sosial yang korang ada (instagram,Twitter dan Facebook)

(Nombor telefon email pada owner pon boleh, mana tahu die akan tubuhkan group wasapp)


IMPIAN BLOG:

* Kite nak orang kenal blog kite (teringin jugak nak pemes) kah kah kah, walaupon agak merapu sikit. Akan selalu update perihal sediri dan anak-anak. Niat sebenarnye kite berblog sebab memang suka menaip @ menulis tentang diri sendiri dan menambah pengalaman untuk orang lain.

BIODATA: 


Nurhafifi Azati Binti Aziz
25 Tahun
23 Dec 1991
Asal Kelantan
Di besarkan di Johor
Ada 1 suami , 1 anak dan bakal 1 anak lagi
017-7046210
Account Exec - Paymaster
Partime meniaga On9 Emas & Jamu Susuk Dara


Nama di beri Nurhafifi Azati, nama timbang-timbangan Pipie, berumur 25Tahun (2016) dan telah menjadi seorang isteri kepada Muhammad Hammiruul pada tahun 2013 masa tu umur 22 Tahun . Dan telahpon menjadi seorang ummi kepada Muhammad Firhad Irsyad pada tahun 2014 dan bakal menjadi seorang Ummi lagi pada tahun ini (2016) . Seorang yang meminati Pooh dan juga sangat minat warna Pink . Start Blogger pada tahun 2011, tapi blog lama dah terdelete so tinggalah blog baru ini ...

TAG:

haihayahai.blogspot.my
zyraroxx.blogspot.my

LAMAN SOSIAL:

FaceBook : Pipie Azaty Aziz (aktif)
Instagram : pipie_azaty (aktif)
Twitter : Pipie_azaty (tapi tak aktif )


Selamat Mengenali Diriku 

4 comments :

  1. manis orangnya...selamat berkenalan...lokmanamirul.blogspot.com...kalau sudi join yerr

    ReplyDelete
  2. hai.. singgah kejap.. salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari group Blogger's Family. Salam kenal :)

    http://syaza-applemints.blogspot.com

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter