Monday, 21 March 2016

#ShoppingOn9: Poplook.com

Assalamualaikum ..

Kite kenal poplook ni dari member sekerja , tengok ade akak ni pakai lawa jek baju die . So bile tanya die kate beli dekat Poplook and lepastuh kite terjebak dan terjebak dengan poplook . Harga not bad , kain pon okey selesa dan baju-bajunye memang cantik-cantik .

Baju pertama kite beli adelah .... 

*Bloose Zorika*
RM 62

Lepas tu second kite beli ... 

*Avery Lace Blouse*
RM 74 
(tapi kite punya warna hijau)

and seterus seterusnya kite beli .....

*Hani Bow Peplum Top*
RM72 

*Putri Lace Mermaid Maxi Skirt*
RM96 


RM36


Ni hasil gabungan ketiga-tiga di atas , masa ni pergi wedding kawan baik hasben .

Korang try lah shopping dekat sini , ada saiz besar ade plus-plus saiz taw . Baju baju die memang cantik-cantik , Kebanyakannye kite tengok bile jadi dayang-dayang pengantin ramai yang beli dekat poplook sebab warnanye sama walaupon corak berbeza-beza . Ade macam-macam jenis , untuk ibu mengandung dan menyusukan pon ade jugak .

Niat raya tahun ni nak sama semua satu family , maklumlah raya tahun ni dengan family kite , cuma tak tahu lagi nak pakai kaler ape *walaupon kite dalam pantang* hader hati nak beraya :P


Dan kite ade berkenan beg brand Poplook ni , Soho Mini by Poplook . Tapi asyiklah sold jek .. Tunggu punya tunggu pon masih tak kunjung tiba lagiii ... Huaaa .. Harap-harap boleh melaram time raya nanti :P



* WishList*


Salam Sayang,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter