Tuesday, 15 March 2016

#BFF: Quinn Sofea

Assalamualaikum ... 

Hari tu kan kite ade bagitahu kawan rapat kite dah pon selamat bersalin , so sekarang Mama & Abinye telahpon umumkan namanye dan muka penuh baby tersebut .

Alhamdulillah comel sangat-sangat , tak sabar Ummi dan abang Firhad nak melawat awak dan mama awak, tunggu kesihatan Ummi pulih sepenuhnya . Ummi on off seme-seme and batuk so tak nak kuman-kuman merebak dekat awak, lagipon tunggu awak besar sikit time tu sedap sikit nak pegang .. 




:: Quinn Sofea ::

Quinn yang bermaksud :: Bijaksana/Cerdas
Sofea yang bermaksud :: Yang Suci


Mama & Abi awak cantik dan hansem maka awak pon cantik sangat-sangat ... Geram sangat tengok newborn tak sabar rasa nak tunggu 3 bulan lagi . Hahaha .

Semoga membesar dengan sihat dan menjadi seorang sama seperti namamu sayang .... Ummi datang nanti dengan Abang Firhad and baby dalam perut yee ...

Salam Sayang,

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter