Thursday, 31 March 2016

#PregySecond: Baju Feedmilk Dah sampai

Assalamualaikum .... 

Haaaaa .. arituh baru oder dan harini dah selamat sampai ke tangan kite ... Hihihi .. Alhamdulillah puas hati dan cantik kaler die , maklumlah tak ade kaler tu so nampak menarik kalernye . Cuma macam biasa tang tangan / lengan die tu kite kene adjust sendiri untuk kecik kan sikit , maklumlah besar sangat .


Rm89 postage Rm10



Rm79 Postage Rm10

Haaa tu die , nanti tunggu dah beranak kang kite pakai yee .. sekarang ni memang idoklah pakai lagi . 

Tapi bile dah beli and beli terus rasa macam aiii nak beli lagi .. huuhuhuhu ... 


Setakat ni masih 3 helai koleksi Feedmilk .

akan datang .... ngeh ngeh ngeh .. penuh almari baju ummi kang !!
korang try lah , mesti korang jatuh cinta ... 



Salam Sayang,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter