Wednesday, 9 March 2016

#PregySecond: Jantina Baby

Assalamualaikum ...



Alhamdulillah kandungan dah masuk 24weeks bersamaan dengan 6 Bulan .. Maka dah boleh kalau nak tahu jantina baby , sebab jantina nye terbentuk masa baby berusia 3 bulan dalam kandungan tak silap kite lah ... Dah 2 kali kite scan dan hasilnye .... Jeng jeng jeng ... Baby kite masih menyorok lah !!! So jom kite cek dengan petua-petua ini .


Rendah & Tajam

Cerah

Berseri & Berjerawat On Off

Baru 6 Bulan ramai kate kecil lagi

Tak penah nak belek pulak , Haha

Kaki sejuk panas sejuk panas .

Selalunye 140 keatas jek .

Cepat je tumbuh dekat kaki ni haa .. 

Tak suka makanan yang masam & masin , memang suka manis
dari mengandungkan Firhad lagi .
Tapi kali ni memang suka sangat dengan daging dah jemu ayam .

Ke kanan

Kalau tak mengandung pon kulit I is memang sentiasa kering 

Mabuk berpanjangan sampai sekarang pon ade lagi .

Okey tu sedikit sebanyak perbezaan mengandung anak lelaki dan perempuan , tapi sekarang bile tengok banyak jugak yang berlainan kejap laki kejap perempuan . So kena scan lagi ke nak tunggu baby keluar jek ? Hihihihi .. Nak scan 5D tapi risau kalau die tak mahu tunjuk jantina lagi . Hiihihihi ... Harap-harap lah tunjuk jantinanye nanti ye Adik Baby .. kena upah ni cari makanan yang die suka ... 

Ape pon jantina Adik Baby , Ummi Ayah terima seadanya sebab yang penting Adik Baby sihat dan cukup sifat dah selamat buat Ummi dan Ayah ... Nak geng Abang Firhad pon okey , nak geng masak-masak dengan Ummi pon no hal .. Hihihihi .. 

Doakan Kite dan Baby sihat-sihat selalu yee kawan-kawan  ... 


Salam Sayang ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter