Wednesday, 16 March 2016

Segmen TOP BLOGGER 2016 by NURZULFA

Assalamualaikum ... 

Kali ni nak try join segment by Zulfa , mane lah tahu blog kite ni terpilih sebagai "BLOG TERKEMAS 2016" masalahnye kemas ke ?? Hahaha . Tak ape kite cuba nasib.


  • Follow blog Zulfa - Done 

  • Follow Google+ - Done
  • Follow twitter @zulfa001_ - Done
  • Buat entry bertajuk "Segmen TOP BLOGGER 2016 by NURZULFA" - Done
  • Letakkan banner di atas dan backlinkkan ke entry ini - Done
  • Tinggalkan satu kata2 hikmat dalam entry *yang baik-baik - Done
  • Tag 5 rakan korang untuk join *pastikan diorang tahu tau - Done
  • Tinggalkan link di komen - Done

" Cuba ambil sebutir pasir dan kemudian campak ke dalam laut. Kemudian, kau pergi selam dan carinya semula . Agak-agaknya dapat tak? Macam itulah payahnya untuk mencari seorang insan yang pernah kau aniaya, di padang Mahsyar kelak" Allah !!!

Salam Sayang,

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter